PARTICIPA-HI!

Adquireix uns texans

1-Emprova’t uns texans SAÜC a la coopertaiva de consum o botiga més propera al teu barri o poble. Si t’interessa, deixa’ns el teu mail i el teu codi postal en el formulari.

2-En vols uns? Hauràs d’esperar a que comencem la campanya de crowdfunding a Goteo.org per fer la donació per aconseguir-los. Us avisarem.

3-Reculliràs els texans a la mateixa cooperativa o emplaçament on te’ls vas emprovar.

Crowdfunding

Per engegar aquest projecte, i degut a la impossibilitat de fer front a tots els costos que suposa, ens agradaria que ens ajudis.

En aquest projecte tenim dos grans entrebancs:

- Inversió per crear els prototips (els texans que us emprovareu).

- Haver de comprar les bovines de teixit texà de, com a mínim, 500 metres.

Farem dues tongades de 40 dies de donacions-compres a Goteo.org

Quan feu la donació a Goteo, no només estareu adquirint uns texans, sinó també contribuint a crear un projecte de roba ecològica, ètica, local i assequible que creiem molt necessari.

Donacions i Recompenses

Pots contribuir en el projecte realitzant alguna de les següents donacions:

15 €. Estoig amb cremallera de teixit texà ecològic. 20 cm x 10 cm.

25 €. Bossa bandolera amb cremallera de teixit texà ecològic. 23 cm x 16 cm.

40 €. Bossa amb cremallera i nansa llarga de teixit texà ecològic. 40 cm x 36 cm. En el cas que aquesta recompensa es vulgui regalar a una altra persona, us enviarem una targeta regal. 

68 €. Texans SAÜC. En el cas que aquesta recompensa es vulgui regalar a una altra persona, us enviarem una targeta regal. 

 100 €. Texans Saüc + Bossa. Lliurament d'un texà Saüc de teixit ecològic i una bossa de teixit texà ECO. En el cas que aquesta recompensa es vulgui regalar a una altra persona, us enviarem una targeta regal. 

 130 €. Dos texans Saüc + Estoig. Lliurament d'un parell de texans Saüc de teixit ecològic i estoig amb cremallera de teixit texà ecològic. En el cas que aquesta recompensa es vulgui regalar a una altra persona, us enviarem una targeta regal. 

200 €. Dos texans Saüc + fotografia. Lliurament de 2 texans Saüc de teixit ecològic + fotografia professional dels patrocinadors vestint els texans per la gelaria del web.

 300 €. Tres texans Saüc + fotografia. Lliurament de 3 texans Saüc de teixit ecològic + fotografia professional dels patrocinadors vestint els texans per la gelaria del web.

 500 €. Mecenes del projecte. Agraïment especial al web www.saüc.com.